Gestions 23 F&B S.L. Carrer Cala Montjoi, 18 – 17485 – Vila-Sacra (Girona) 972 672422 – 673 966 785 · info@gestions23.com

Gestions 23 F&B, és una gestoria a Figueres dirigida a la petita i mitjana empresa, particulars i autònoms.

Presentació

Gestions 23 F&B proporciona tots els serveis necessaris. Estem en contacte amb una àmplia xarxa de professionals en tots el sectors i per tota la província, per així poder oferir una completa especialització en cada sector de l’activitat empresarial.

Serveis

Departament LABORAL

Gestions 23 F&B, SL ofereix un assessorament personalitzat per a la seva empresa. Té com a objectiu resoldre els problemes i situacions que es produeixen, aportant solucions que es tradueixen en reducció de costos i evitar sancions.

Departament COMPTABLE

La comptabilitat d’una empresa és essencial per saber si l’empresa és rendible. Per tant, Gestions 23 F&B, SL realitza reunions trimestrals o semestrals, segons necessitat del client, per informar de la situació de l’empresa i per buscar rendibilitat i millora.

Departament FISCAL


La fiscalitat d’una empresa és un element principal per representar transparència i netedat davant de qualsevol Administració Pública, bancaria entre altres.

Serveis d'Estrangeria


Com a conseqüència de la diversitat de normes que regulen la matèria d’Estrangeria, així com del breu espai de temps en el qual aquestes normes són modificades, moltes són les preguntes que habitualment es plantegen les persones estrangeres a Espanya, així com els descendents d’espanyols a l’estranger. Per això es de gran utilitat, comptar amb l’ajuda d’un professional especialitzat en la matèria.

AssegurancesTodos los derechos reservados © 2020, Gestions23 F&B | Disseny websfigueres                          Avís legal       Política de privacitat          Política de cookies: